Jeigu norite, kad Jūsų šuo būtų sveikas – pirmiausia reikia pasirūpinti maistu, gyvūno fiziniu aktyvumu, žinoma, jo psichine gerove, kuri yra puoselėjama leidžiant laisvalaikį kartu. Visi šie komponentai yra labai svarbūs, tačiau mitybai reikia skirti daugiausia dėmesio, kadangi ji lemia gyvūno sveikatą.

Renkantis šunų maistą siūlome tartis su veterinaru, kuris gali padėti arsi labiausiai tinkamą Jūsų gyvūnui. Šiuo metu daug dėmesio sulaukia Advance šunų maistas, kurį galite įsigyti Dokrinesa internetinėje prekybos vietoje.

Kokybiški baltymai

Labai svarbu, kad Jūsų šuo kasdien valgytų tokį maistą, kurio didžioji sudėtis yra iš baltymų. Šiuo metu opcijų yra tikrai labai daug, tad kiekvienas šeimininkas gali suteikti savo šuniui galimybę išragauti kelis skirtingus, kol ras variantą, kuris jam labiausiai patinka. Tai yra maistas su lašiša, triušiena, upėtakiu bei vištiena….

Advance šuns maiste pagrindinis komponentas yra mėsa, tad šunys ir šeimininkai gali džiaugtis ne tik skaniu patiekalu, kuris patiks kiekvienam augintiniui, tačiau ir sveika mityba, kuri nereikalaus jokio papildomo vitaminų davimo kasdien.

Skonių gausa

Pasikartosime, kad šis šunų maisto gamintojas gali pasiūlyti labai platų maistelio šunims pasirinkimą. Mitas, kad šunims būtinai reikia tik mėsos. Tikrai ne. Kai kurie labai mielai valgo tik žuvies gaminius, kai kurie nori, kad jų mityba būtų papildyta vegetarišku maistu. Visada geriausia suteikti galimybę šuniui kasdien išbandyti vis kitus skonius. Juk ir mums nesinori kasdien valgyti to paties, taip?

Sausas maistas – patogu

Galiausiai, Advance šunų maistas yra patogios konsistencijos, tad ne tik lengva pasirūpinti kasdienine šuns mityba, tačiau taip pat ir galima keliaujant su savimi visada vežtis maistelį nepergyvenant dėl to, kad jis gali sugesti. Rūpinkitės juo, mylėkite ir kasdien maitinkite tik sveiku ir skaniu, specialiai šunims skirtu maistu.

Laimingas šuo yra tas, kurio šeimininkas juo rūpinasi nuo A iki Ž. Nuo skanaus maisto iki fizinio aktyvumo palaikymo, žinoma, nuo reguliarių žaidimų kartu. Gera, kad šiais laikais rūpintis šunimi yra taip paprasta ir vien maisto radimas – nereikalauja laiko.

Parašykite komentarą